Вталена Рокля Поло Rue Paris – Оранжева – 174589

50,80 лв.

Изчистване
Код: MTH-174589 Категория:
Бранд:Rue Paris

🚗Доставката се извършва до адрес, офис на еконт или спиди в срок от 8 работни дни. Цената за доставка е фиксирана съответно до офис на еконт или спиди  – 4,80лв и до точен адрес – 6лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!

Описание

Вдъхновена от елегантния и комфортен стил на Rue Paris, ви представяме нашата вталена рокля поло в нежния оранже цвят – модел 174589. Тази рокля предлага перфектната комбинация от изисканост и удобство за жени, които ценят качествени дрехи.

Съчетавайки класическия дизайн на поло със стилната дължина на рокля, този модел създава уникален облик, подходящ както за ежедневието, така и за по-официални поводи. Изработена с внимание към детайлите, роклята поло е вталена по тялото, подчертавайки вашата женственост.

Оранжевия цвят придава нотка на деликатност и стил на тази рокля, която може да бъде акцентът във вашата гардеробна колекция. Rue Paris се грижи за вашето удобство, затова материалите, използвани за тази рокля, са меки и приятни за носене.

С вталената рокля поло от Rue Paris в лилаво, вие ще излъчвате елегантност и стил във всяка обстановка. Позволете си луксът на качеството и комфорта с този модел от Rue Paris и съчетайте изискаността с удобството, които ви предоставя.

Материал:
– Памук 90 %
– Спандекс 10 %
Размер Гръдна обиколка Талия
L/XL 91-96 cm 84-96 cm
S/M 82-86 cm 72-86 cm
Допълнителна информация
Тегло 1 кг
Размери 1 × 1 × 1 см
Марка

Цвят

Дължина

До коляно

Кройка

Тип молив

Материал

Памук

Ръкави

Дълги ръкави

Сезон

Есен

Стил

Ежедневни

Бранд

Бранд

Rue Paris

Френаската марка за дрехи Rue Paris е пътешествие в света на стилните, независими и самоуверени жени, които смело приемат живота с очарование и увереност. Бранд не случайно носи името "Rue Paris," което ни пренася към парижкия стил на обличане. Колекциите са вдъхновени от града на светлините и обичаната му елегантност, съчетани с най-новите модни тенденции.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Вталена Рокля Поло Rue Paris – Оранжева – 174589”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *