Суитшърт с флорален мотив и цип – Светлорозов – 69024

44,40 лв.

Изчерпан

Код: 69024 Категория:
Бранд:Kesi

🚗Доставката се извършва до адрес, офис на еконт или спиди в срок от 8 работни дни. Цената за доставка е фиксирана съответно до офис на еконт или спиди  – 4,80лв и до точен адрес – 6лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!

Описание

Този мек суитшърт с флорален мотив и закопчаване с цип е квинтесенция на изтънчен стил и комфорт. Деликатният флорален десен препраща към природната красота, която заобикаля света, като придава на потника финес и женствен чар. Ципът не само подчертава практичността на суитшърта, но и позволява да се регулира дълбочината на деколтето, което ви дава възможност да адаптирате суитшърта към индивидуалните си предпочитания. Това придава на потника универсалност, като го прави идеален както за ежедневен, небрежен стил, така и за по-елегантни поводи. Материята е приятна на допир, като осигурява целодневен комфорт. Флоралният мотив придава на потника уникален характер и артистичен вид. Това е дреха, която не само обогатява гардероба ви с интересен модел, но и изразява красотата на природата и вдъхновяващото ѝ влияние върху модата. Този турски суитшърт е символ на деликатност и елегантност, като перфектно пресъздава духа на цветните градини директно върху кожата ви. С улеснението за закопчаване с цип потникът се превръща в удобен избор за всеки повод, създавайки хармония между стил и функционалност. Размерът е универсален и ще подхожда на дами с размер S, M или L.

ТУРСКО ПРОИЗВОДСТВО

Състав на материала:

  • Състав: 90% полиестер
  • 10% ликра

Размерите по-долу са измерени в равнина +/- 1 см.
За да се получи измерване на обиколката, ширината се умножава по 2

Размери:

  • Широчина под мишниците: 49 см.
  • Дължина на ръкава от подмишницата: 44 см.
  • Дължина на ръкава от рамото: 58 см.
  • Обща дължина: 63 см.
Допълнителна информация
Тегло 0,43 кг
Ширина на подмишниците

49 см

Размери

Цвят

Кройка

Без качулка

Произход

Турция

Сезон

Есен

Материал

Полиестер

Бранд

Бранд

Kesi

KESI - Вашият избор за дамски дрехи на едро! Открийте перфектните дамски дрехи за всеки повод в нашия онлайн магазин. KESI предлага модерно и удобно облекло за дами, включващо рокли, панталони, блузи и други. С повече от десетилетие в търговията на едро Kesi се е наложила като марка за качество на дамски дрехи, които се произвеждат в Турция, Италия или Полша.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Суитшърт с флорален мотив и цип – Светлорозов – 69024”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *