Разкроена италианска рокля с дълъг ръкав и подплата от тюл – Черен – 37702

70,80 лв.

Изчерпан

Код: 37702 Категория:
Бранд:Kesi

🚗Доставката се извършва до адрес, офис на еконт или спиди в срок от 8 работни дни. Цената за доставка е фиксирана съответно до офис на еконт или спиди  – 4,80лв и до точен адрес – 6лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!

Описание

Черната рокля с подплата от тюл е уникален избор, съчетаващ класика с фина романтика. Подплатата от тюл придава на роклята лек и деликатен ефект, като същевременно създава забележителен слой, който привлича погледите. Черният цвят на роклята ѝ придава универсалност и елегантност, което я прави подходяща за много различни поводи. Независимо дали става въпрос за вечерно излизане, официално парти или среща, тази рокля със сигурност ще ви накара да се откроите от тълпата. Тюлът, използван като част от подплатата, придава на роклята финес и момичешки чар. Това е материал, който се съчетава добре с различни кройки на рокли, добавяйки уникално докосване. Бъдете готови за уникална, женствена визия с нашата черна рокля с подплата от тюл. Тя е комбинация от класика и деликатност, която ще ви накара да се чувствате изключително елегантни и очарователни. Размерът е универсален и ще бъде подходящ за дами, носещи размер S, M или L.

ИЗРАБОТЕНА В ИТАЛИЯ

Състав на материала:

  • Състав: 100% памук

Размерите по-долу са измерени в равнина +/- 1 см
За да получите обиколката, умножете ширината по 2

Размери:

  • Широчина под мишниците: 48 см.
  • Обща дължина: 125 см.
  • Дължина на ръкава от подмишницата: 41 см.
Допълнителна информация
Тегло 0,4 кг
Дължина на ръкава от подмишницата

41 см

Ширина на подмишниците

41 см

Дължина на ръкава

Дълъг

Цвят

Размери

Дължина

До коляно

Кройка

Широки

Материал

Памук

Повод

Рожден Ден

Произход

Италия

Ръкави

Дълги ръкави

Сезон

Есен

Стил

Елегантни

Бранд

Бранд

Kesi

KESI - Вашият избор за дамски дрехи на едро! Открийте перфектните дамски дрехи за всеки повод в нашия онлайн магазин. KESI предлага модерно и удобно облекло за дами, включващо рокли, панталони, блузи и други. С повече от десетилетие в търговията на едро Kesi се е наложила като марка за качество на дамски дрехи, които се произвеждат в Турция, Италия или Полша.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Разкроена италианска рокля с дълъг ръкав и подплата от тюл – Черен – 37702”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *