Ежедневна рокля с джобове и V-образно деколте – Зелен – 69510

48,90 лв.

10 налични

Код: 69510 Категория:
Бранд:Kesi

🚗Доставката се извършва до адрес, офис на еконт или спиди в срок от 8 работни дни. Цената за доставка е фиксирана съответно до офис на еконт или спиди  – 4,80лв и до точен адрес – 6лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!

Описание

Роклята с джобове и V-образно деколте е идеалният вариант, съчетаващ функционалност с модерен дизайн. Джобовете придават на роклята небрежен вид, а деколтето – елегантност и женствен чар. Удобната кройка на роклята я прави идеална за различни поводи, независимо дали става въпрос за ежедневни или по-официални събития. Джобовете придават на роклята непринудено усещане, като същевременно позволяват практично съхранение на дребни предмети. Сърцевидното деколте е фино и женствено, като придава деликатна нотка на роклята. Тя е идеалният избор за жени, които ценят едновременно комфорта и модерния външен вид. Роклята с джобове и V-образно деколте е и чудесен начин да подчертаете силуета си и да добавите лекота. Бъдете готови за модерен и удобен стил с нашата рокля, която съчетава практичност, елегантност и непринуденост. Размерът е универсален и ще бъде подходящ за дами, носещи размер S, M или L.

ТУРСКО ПРОИЗВОДСТВО

Състав на материала:

  • 90% памук
  • 10% еластан

Размерите по-долу са измерени в равнина +/- 1 см
За да получите измерване на обиколката, умножете ширината по 2

Размери:

  • Широчина под мишниците: 48 см.
  • Обща дължина: 88 см.
  • Дължина на ръкава от подмишницата: 46 см.
Допълнителна информация
Тегло 0,39 кг
Ширина на подмишниците

48 см

Дължина на ръкава

Дълъг

Ширина на бедрата

50 см

Цвят

Размери

Дължина

Къси

Кройка

Широки

Материал

Памук

Произход

Турция

Ръкави

Дълги ръкави

Сезон

Зима

Стил

Ежедневни

Бранд

Бранд

Kesi

KESI - Вашият избор за дамски дрехи на едро! Открийте перфектните дамски дрехи за всеки повод в нашия онлайн магазин. KESI предлага модерно и удобно облекло за дами, включващо рокли, панталони, блузи и други. С повече от десетилетие в търговията на едро Kesi се е наложила като марка за качество на дамски дрехи, които се произвеждат в Турция, Италия или Полша.
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ежедневна рокля с джобове и V-образно деколте – Зелен – 69510”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *