Дълъг Суитшърт Rue Paris – Черно – 168767

1 клиентски отзив

-13% 105,00 лв.

Изчистване
Код: MTH-168767 Категория:
Бранд:Rue Paris

🚗Доставката се извършва до адрес, офис на еконт или спиди в срок от 8 работни дни. Цената за доставка е фиксирана съответно до офис на еконт или спиди  – 4,80лв и до точен адрес – 6лв. При поръчка над 80лв. получавате безплатна доставка!

Описание

Дългият суитшърт с качулка и цип от Rue Paris в черен цвят е перфектното допълнение към вашият гардероб.  Този суитшърт обединява комфорт и модерен дизайн, който ще ви позволи да изглеждате стилно, дори в свободното си време.

Изработен от висококачествени материали, този суитшърт е мек и приятен за носене. Качулката и ципът му предоставят удобство и възможност за регулиране на температурата, което го прави идеален за променливо време.

Черния цвят придава динамичност и свежест на вашето облекло, като в същото време  лесно се  комбинира  с различни стилове и аксесоари. Подходящ за разнообразни събития.

Материал:

– Памук 90 %
– Спандекс 10 %
Размер Гръдна обиколка
L/XL 91-96 cm
S/M 82-86 cm
Допълнителна информация
Тегло 1 кг
Размери 1 × 1 × 1 см
Марка

Цвят

Кройка

С качулка

Материал

Памук

Сезон

Есен

Стил

Ежедневни

Бранд

Бранд

Rue Paris

Френаската марка за дрехи Rue Paris е пътешествие в света на стилните, независими и самоуверени жени, които смело приемат живота с очарование и увереност. Бранд не случайно носи името "Rue Paris," което ни пренася към парижкия стил на обличане. Колекциите са вдъхновени от града на светлините и обичаната му елегантност, съчетани с най-новите модни тенденции.

Отзиви (1)

1 отзив за Дълъг Суитшърт Rue Paris – Черно – 168767

  1. Боряна Петракова (потвърден клиент)

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *